Cautare

55065 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova miercuri 12 mai" (7.75 secunde)
GdS va arata, in exclusivitate, cate persoane s-au angajat la Ford pana in prezent si cate masini s-au asamblat in fabrica de la Craiova Ieri s-au implinit trei ani de cand Ford Motor Company a preluat efectiv fabrica auto de la Craiova.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Peste 11.000 de transportatori vor protesta, miercuri si joi, intre orele 10:00 si 15:00, in fata sediului Executivului, solicitand o hotarare de guvern prin care firmele de transport neautorizate sa fie amendate, prelungirea autorizatiilor pana in 2016 si o lege unica a transporturilor.
DE CE a luat Primaria aceasta decizie Primaria Sectorului 2 anunta ca va continua miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 11:00, proiectul pilot pentru Capitala de spalare mecanizata a strazilor si de parcare alternativa a autovehiculelor pe un sens de mers, in vederea curatarii eficiente a carosabilului.
Aderarea la UE aduce romanilor polite RCA mai scumpe cu 40%. ... De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Conducerea financiara a Ford le-a explicat studentilor ce avantaje au sa faca practica la fabrica de la Craiova in aceasta vara. ... Directorul financiar al Ford a precizat ca productia B-Max incepe in mai putin de trei saptamani.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Bolile cerebrovasculare ucid de patru ori mai multi romani decat alti cetateni europeni si de sapte ori mai multi decat in SUA.
Franciza a devenit foarte populara in lume si a ajuns sa contina jocuri video, jocuri de carti, desene si filme animate, benzi desenate si jucarii, fiind este considerata una dintre cele mai profitabile serii de jocuri video din toata lumea, cu peste 279 de milioane de exemplare de jocuri vandute global.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
5 greseli pe care le fac pana si cei mai experimentati soferi 1. ... Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic:
In ceea ce-i priveste pe angajatori, situatia se prezinta putin mai bine la capitolul securitate in munca.
Ce categorii de soferi nu vor mai putea obtine permisul de conducere?
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Pe primul loc in acest clasament tragic se afla Sectorul 1, cu 97 de accidente grave. Sectorul 2 se regaseste pe locul 2 cu 83 de accidente, anul trecut.
Mai multe vehicule ar putea deveni amintire pentru craiovenii din zona centrala daca legislativul din Banie adopta un regulament initiat pentru "linistea populatiei".
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia.
google-analytics.com